Tekstboks: OLE KIBSGAARDSVELKOMMEN TIL

Ole Kibsgaard - DRENGEN DER DAGDRØMTE - Børne CD - 2008

 

Ole Kibsgaard er ingen novice i hverken børne- eller musikbranchen. Som vært for ”Kaj og Andrea” på DR har han de sidste 14 år leveret kvalitetsunderholdning og musik til de mindste. Derudover har han siden 1997 været med i Shubidua. Nu har han udgivet sin første børne-cd under eget navn: En samling sange og fortællinger om en helt almindelig dreng, der dagdrømmer usædvanligt meget. cd’en medvirker andre velkendte stemmer som Alberte Winding og Kaya Brüel. CD’en indeholder desuden en regulær duel mellem Shubiduas Michael Bundesen og Kjeld Nørgaard, som konkurrerer om at synge dybest - 13 sange med små fortællinger imellem. Ca. 60 minutter

 

 

Se videoen Ædedolkens sang og flere andre her

Kaya Og Ole - JULEN VARER LÆNGE - Børne CD - 2010

 

Kaya Brüel har sammen med Ole Kibsgaard og et hold veloplagte musikere tidligere udgivet succescd’erne ”Jeg fandt en sang på vejen” og ”Med Dannebrog på Næsen” med sange komponeret af Kaya’s Oldefar i 50’rne til Halfdan Rasmussens tekster.
Cd’erne har solgt over 20.000 eksemplarer og høstet anmelder roser, guldplader samt en Danish Music Award for bedste børneudgivelse.


Se reklame klip her - Julen varer Længe

Palle & Ole Kibsgaard - MIG OG MAGGIDUDDI - 2011

Revyviser gennem 5 årtier 1930 - 1970

 

Palle Kibsgaard, årgang 1936, og Ole Kibsgaard, årgang 1966, far og søn, har sammen indspillet en CD med 12 af de mest kendte og elskede viser fra dansk revys guldalder. ”Sangen om Larsen”, ”Mig og Maggeduddi”, ”Manden på risten”, ”Kys hinanden” og flere andre er fortolket i enkle og stemningsfyldte arrangementer der bringer lytteren tilbage til dengang sporvognene raslede gennem Kbh’s gader.

NyhederNyhederNyhederNyhederNyhederNyhederNyheder

Christine Skou & Ole Kibsgaard - Lige børn leger bedst - Børne bog/CD - 2007

 

Denne skønne samling historier for børn fra 5-års alderen har det tilfælles, at de alle sammen ender med en morale, der kan relateres til barnets egen hverdag med venner, veninder, fællesskab, lystløgnende mødre, brun-kedelige fædre, muggeri, grimme indianere, dansende hasselnødder og mere endnu.
Fantasien får frit spil, når vi møder de skønt beskrevne børn i de otte historier.

Historierne tager alle udgangspunkt i velkendte ordsprog, men vender dem helt på hovedet, så de giver ny logisk mening og får deres eget liv i en verden, hvor børnene er i centrum.
I Lige børn leger bedst leger alle de krøllede,
skæve, trekantede og korte børn sammen på legepladsen i Cirkelgade - lige ind til der kommer to snorlige piger og påstår at Lige børn leger bedst - og så må der dokumentation på bordet. Og så er der indianerpigen Himma-Laila, der har så frygtelig dårlig ånde, at det næsten ikke er til at holde ud og hvad mon der sker med Prinsesse-sur-i-mund, når hun møder en tryllekunstner på sin egen alder?

Med bogen følger en herlig cd med fem iørefaldende sange og oplæsning af alle historierne.
Musikken til bogen er skrevet og sunget af Christine Skou og Ole Kibsgaard.

Ole Kibsgaard - I’ll be around - 2004

 

På solo-debutalbummet ”I’ll be around” tager Ole Kibsgaard lytterne med ud på en rejse i det amerikanske musiklandskab. Her møder han nogle af sine musikalske venner, inden for pop, soul, singer/songwriter og westcoast genrene. Musikken sender klare associationer til navne som James Taylor, Garth Brooks, Doobie Brothers og Stevie Wonder.

CD’en indeholder 12 stemningsfyldte sange skrevet af Ole Kibsgaard.

Ole Kibsgaard - KAMMALAATIT (Venner) - 2012

CD med grønlandske børn og unge fra Upernavik

 

Et samarbejde mellem musiker Ole Kibsgaard, Red Barnet og klubben for børn og unge ”Qaamaliaq” i Upernavik har resulteret i denne cd. Det er børnenes og de unges egne tekster, som Ole Kibsgaard har komponeret musikken til. Indspilningen er sket on location i klubbens lokaler i Upernavik.

I 2009 har Red Barnet på baggrund af en donation fra Villumfonden bygget en fritidsklub for børn og unge i

den lille Nordgrønlandske by Upernavik.

 

Denne cd fortæller omverdenen, at selvom man bor en flyrejse væk - højt mod nord, så har børn og unge her præcis de samme interesser som andre børn og unge. De drømmer også om det gode liv, venner, fællesskab og fremtid. Det er det børnene og de unge synger om...